Mi életmódunk

40 éves szépségtrükkök két pasitól

A drogériák polcain roskadozó kozmetikumok felét szüleinktől, nagyszüleinktől ránk maradt házi kencékkel is ki tudjuk váltani. Az ő idejükben még nem volt ennyi szépségápolási termék, másrészt sokan nem is engedhették meg maguknak az efféle “luxust”, így kénytelenek voltak feltalálni magukat. Rájöttek hogy a méz tökéletes a kicserepesedett ajkakra, vagy hogy az ecetet nem csak a… Tovább »

Haj- és arcpakolás a fiatalság gyümölcsével

Az avokádót már az inkák is termesztették és fogyasztották. A legenda szerint az első ilyen trópusi gyümölcsöt egy maja hercegnő evett időszámításunk előtt 291-ben. A hercegnő igen jól tette, ugyanis az avokádó számos ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, többek között A-, B-, C- és E-vitamint, szóval a rendszeres fogyasztását meg fogja köszönni a szervezetünk. Ajánlják… Tovább »

A húsvét sztárja – kend a hajadra és az arcodra

Ha húsvét, akkor tojás. De minden mennyiségben, festett tojás, csoki tojás, és persze az asztalról sem hiányozhat a füstöltsonka mellől. És mit szólnátok ahhoz, hogy fogjatok meg egy tojást, és kend az arcodra, na meg a hajadra. Nem is gondolnánk hogy mennyire jó szolgálatot tud tenni. A sok jó tulajdonsága közül azért felsorolnék párat; bőrfeszesítő,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!