Mi életmódunk

Miért ásítunk? – Nem az unalom miatt

Az ásítás egy önkéntelen reflex, mely ahogy az embernél, úgy az állatvilágban is megfigyelhető. Ennek a cselekvésnek a miértjére már évezredek óta próbálnak választ találni a kutatók, ami számos elmélet megszületését eredményezte. Az emberek leggyakrabban akkor ásítanak, ha fáradtak vagy unatkoznak, épp ezért volt népszerű azon elmélet, hogy ásításkor oxigénre van szükségünk a vérben megnövekedett… Tovább »

Elképesztő tények a hajról!

Te tudtad? 1. A haj olyannyira ellenálló, hogy még 10 ezer éves sírokból is épen kerül elő. 2. Alvás közben nő a leggyorsabban a hajunk. 3. Egy egészséges hajszál körülbelül 3 kilogrammot elbír. 4. A kemoterápia miatt azért hull ki a haj, mert az olyasfajta gyorsan szaporodó sejteket akarja kiiktatni, amilyen a hajtüsző is. 5…. Tovább »

Ártalmas az ételre a csomagolás

A csomagolás véd és tetszetősebbé teszi az ételt, néha azonban félrevezet minket, és bizonyos műanyag csomagolóanyagok ártalmas vegyszereket is tartalmazhatnak. A vegyszerek kapcsolatba hozhatók a rákkal és a hormonproblémákkal. Akkor mi is rejlik valójában az ételek csomagolásában? A szupermarketekben a több száz vagy ezer áru mind-mind fel akarja hívni magára a figyelmet. Minden árú azt… Tovább »

Egy videó, amit minden nőnek látnia kell!

Egy hihetetlenül értékes videó, aminek minden szava igazság. Lányok, nők, gyerekek, tinik, anyák, nagyszülők, unokák, mindenki, aki Nő figyeljen! Nézzétek meg ezt a videót, és jegyezzétek meg!   „Gyönyörű vagy, okos vagy, vicces vagy, kedves vagy, páratlan vagy. Te érdemes vagy a szerelemre és a szeretetre. Te sosem vagy túl sok, és mindig annyi vagy,… Tovább »

Gyakori kérdések – Haj

Kicsit szétnéztem gyakorikérdéseken, és azt látom, rengeteg az ismétlődő kérdés, és annál is több a félrevezető hiedelmekre alapozó válasz. Kiemelnék és megválaszolnék néhány sűrűn ismétlődő kérdést. Először a haj kategóriával indítanék.   „Kihat a hajra ha keveset iszok?” Ha a folyadékbevitel nem elegendő az nem hogy a hajra, hanem mindenre kihat. Testünk 70%-a víz, a… Tovább »

Hasznos alkalmazások – Egészség #1

Manapság mindenki az okostelefonját szorongatja a nap 24 órájában. Valljuk be függők lettünk, én legalábbis az vagyok. Telefon nélkül el se indulok sehova, és ha nincs a nadrágom zsebében őrületesen pánikolok, hogy vajon hol lehet, úristen elhagytam, és ha igen, hol, kinél van most? Szerintem rengetegen így vannak ezzel. Ha már állandóan a kezed ügyében… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!